CLASSIC PHASE 2 -SHORT OVERVIEW BY RUSHBOOST

Aici veți găsi ghiduri WoW utile și formări de caractere. [fără întrebări]
Avatar utilizator
Tudy
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 1006
Membru din: 5 luni
Localitate: Galati
Mulţumiri acordate: 4
Mulţumiri primite: 10
Gen:
Vârsta: 24
Contact:
Romania

CLASSIC PHASE 2 -SHORT OVERVIEW BY RUSHBOOST

de
Tudy  

Bună, băieți, încă o dată ne-ar plăcea să vă prezentăm unul dintre ghidurile și postările de blog de prezentare generală, care pot fi găsite pe întreaga lungime pe site-ul nostru,
de data aceasta este vorba despre patch-ul WoW Classic Phase 2: Trebuie să fii autentificat sau înregistrat pentru a vedea acest link.În interviul cu PCGAMER, directorul de joc WoW, Ion Hazzikostas, ne-a spus că Faza 2 ar trebui să ajungă la sfârșitul anului 2019, nu există încă o dată exactă. Ce înseamnă faza 2 pentru jucător?

Ei bine, mai întâi de toate, noul său conținut - World Bosses, Dire Maul raid, PvP Honor System, Keyring și multe altele.


Vom analiza acum pe tot parcursul și vă vom oferi informații despre ce să vă așteptați de la actualizarea World of Warcraft Classic Phase 2!

SEFII MONDIALI:

Lord Kazzak - situat în Blasted Lands,

Azuregos - situat în Azshara.
Lord Kazzak și Azuregos sunt întâlniri iconice cu șefii mondiali în WoW Classic, mulți jucători au experimentat lupte Epic PvP "pentru" încercările de ucidere a șefului, pradă excelentă pe care au oferit-o și experiență total diferită în comparație cu șeful situat în cazuri de raid.

Lord Kazzak este o altă sursă a The Eye Of Shadow pentru preotul de clasă, una dintre cerințele pentru personalul lor din jocul final, numită Benediction.
Azuregos este o țintă a Laminei antice învelite în sinuc, care recompensează vânătorii cu lamină epică antică învelită în sinuc, crește viteza de atac la distanță cu o sumă nebună de 15%.

Dire Maul:

5 Man Dungeon care se bazează pe 3 aripi separate, îl puteți compara cu Mănăstirea Scarlet sau Naxxramas (Doar că în Naxxramas nu trebuie să introduceți o altă instanță pentru a vizita aripa diferită). Dire Maul se desparte pe: est, vest, nord. Desigur, veți găsi obiecte noi de nivel înalt acolo.
(...)
ÎN LĂDUL LUI, VEI GĂSEȘTE LUCRURI DE ASEMENE:
Warrior & Paladin - questline pentru a obține marea sabie de tanc, Quel'Serrar.
Warlocks & Paladins - achiziționarea monturii tale epice îți va cere să termini linia de căutare în Dire Maul.
Magi - deblochează-ți nivelul de apă Conjurat de nivelul 7 pentru un raport mai mare de regenerare a manei.
Fiecare clasă are o carte specială de picături rare, care vă oferă Sigiliul Regal al Eldre'Thalas.
Noi căutări pentru Arcanum of Focus.

Sistem de onoare PvPAmintit și urât de mulți, faimosul sistem PvP al WoW Classic s-a întors! Sistemul care consumă mult timp îi va recompensa doar pe cei mai nemiloși jucători pentru eforturile lor.
În WoW Classic Faza 2, PvP va începe să fie urmărit, veți putea acumula ucideri onorabile chiar înainte de aceasta, dar acestea nu vor conta pentru recompense când va începe Faza 2.


Pentru a citi mai multe despre WoW Classic Faza 2 vă rugăm să vizitați site-ul nostru web! Vă mulțumesc foarte mult pentru citire și ne vedem în Azeroth
Contact:

Discord: Tudy#5861
E-mail: Contact@Games4All.Ro

ImagineVă rugăm să scanaţi întotdeauna fişierele pe care le descărcaţi cu Trebuie să fii autentificat sau înregistrat pentru a vedea acest link..

Înapoi la “WoW Ghiduri şi Tutoriale”

  • Informaţie
  • Cine este conectat

    Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator