Reguli secţiune Critică-mi Site-ul !

Avatar utilizator
Tudy
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 818
Membru din: 3 luni
Localitate: Galati
Mulţumiri acordate: 3
Mulţumiri primite: 6
Gen:
Contact:
Romania

Reguli secţiune Critică-mi Site-ul !

de
Tudy  

Reguli secţiune Critică-mi Site-ul !

Această secţiune este dedicată utilizatorilor deţinatori de WebSite-uri.
Pentru a posta în această categorie fără să primeşti ulterior avertisment, respectă urmatoarele reguli dedicate secţiunii:
 • Limita de subiecte pentru acelaşi site este de un topic. Este strict interzis postarea de subiecte multiple referire la acelasi WebSite, în caz contrar topicul ajunge la coş iar utilizatorul în cauză riscă să primească avertisment !
 • Site-urile cu conţinut obşcen (în general conţinut pornografic) sunt interzise postarii. Încalcarea acestei reguli se va sancţiona cu mutarea topicului la coş iar utilizatorul va primi avertisment!
 • Topicurile trebuie să respecte în totalitate inclusiv şi REGULAMENTUL GENERAL AL FORUMULUI
 • Topicurile care contin WebSite iar WebSite-ul conţine fişiere de tip H.ACK/CHEAT pentru jucători sunt INTERZISE, în caz contrar topicul se va muta la coş. Motivul este că aceste site-uri, respective fişierele presupuse H.ACK /CHEAT pot fi keyloggere şi uşor mascate în fişiere obişnuite, pe langă acest motiv, comunitatea Just4Metin nu încurajeaza folosirea de H.ACK !
 • În cazul în care se postează un forum în care există conţinut plagiat de pe Just4Metin (tutoriale etc) topicul va ajunge direct la coş ! Excepţii: dacă la tutoriale (subiecte) se pastrează sursa Games4All.ro. NU se va face nici o excepţie pentru site-uri care au plagiat structura comunitatii Games4All (categorii, subforumuri). În cazul plagierii logo-ului forumului se vor aplica masurile corespunzatoare !
 • Topicurile cu forum/site off li se vor da 24h sa redice site , dar daca in 24h site nu este on , topicul va fi trimis cos.
 • NU este permis OFF-TOPIC , indiferent ca este membru sau moderator.
 • Topicurile trebuie sa respecte modelul de postare, subiectele care nu respecta modelul de postare vor avea la dispozitie 24 de ore sa puna modelul, in caz contrar topicul va fi trimis la Cos!
 • Ridicarea subiectului cu mesaje de nuanţa UP, se va efectua doar de către autorul acestuia. Orice alţi membri care ridică un subiect cu mesaje UP vor fi sancţionaţi cu avertisment.
SANCŢIONAM ORICE ÎNCALCARE A REGULAMENTULUI ŞI ORICE ABUZ !
Contact:

Discord: Thunde#5861
E-mail: Contact@Games4All.Ro

ImagineVă rugăm să scanaţi întotdeauna fişierele pe care le descărcaţi cu Trebuie să fii autentificat sau înregistrat pentru a vedea acest link..

Înapoi la “Site-ul meu”

 • Informaţie
 • Cine este conectat

  Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator