EZ Fish - A Premium World of Warcraft Fishing Bot

Obțineți WoW Bot / Macro aici.
Avatar utilizator
Tudy
Administrator
Administrator
Mesaje: 1828
Membru din: 21 Iul 2020, 09:56
Membru din: 21 Iul 2020, 09:56
1
Localitate: Galati
Status: Te-am ajutat
Discord: Tudy#5861
Mulţumiri acordate: 12
Mulţumiri primite: 91
Gen:
Vârsta: 25
Contact:
Romania

EZ Fish - A Premium World of Warcraft Fishing Bot

Tudy

Spre deosebire de mulți alți roboți de pescuit „Have a go”, acest lucru ar trebui să funcționeze din cutie în aproape fiecare situație, fără a fi nevoie să configurați o duzină de glisante și cutii de intrare la fiecare 5 minute pentru a funcționa.
EZ Fish a fost utilizat în mod activ timp de 11 luni și feedback-ul a fost copleșitor de pozitiv. Majoritatea celorlalți roboți schimbă doar procesul și numele ferestrei, EZ Fish oferă, de asemenea, o semnătură unică de cod de octeți pentru fiecare instalare, ceea ce ajută la prevenirea semnalării software-ului. Botul este plin de intervale aleatorii de detectare anti-euristică, făcându-l să pară cât mai natural posibil. S-a pus multă muncă în acest sens. Dacă sunteți interesat să testați EZ Fish, pur și simplu descărcați-l de pe site, după ce îl rulați, va activa instantaneu o perioadă de încercare gratuită de 3 ore, dacă aveți probleme sau doriți doar să oferiți feedback, puteți discuta cu mine direct prin discord la EZFish # 7332
NOTĂ: Deși totul este în loc pentru a permite accesul plătit utilizatorilor nelimitați, aș putea decide să duc EZ Fish înapoi subteran la un moment dat, cu o bază de utilizatori limitată.

Pescuit fericit!

Download:
Trebuie să fii autentificat sau înregistrat pentru a vedea acest link.
Contact:

Discord: Tudy#5861
E-mail: Contact@Games4All.Ro

Vă rugăm să scanaţi întotdeauna fişierele pe care le descărcaţi cu Trebuie să fii autentificat sau înregistrat pentru a vedea acest link..
 • Subiecte similare
  Răspunsuri
  Vizualizări
  Ultimul mesaj

Înapoi la “WoW Bots”

 • Informaţie
 • Cine este conectat

  Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator